Blog Via Profi

Blog

Nouă, celor de la Profi, ne-a plăcut întotdeauna să aducem în centrul atenției clienților noștri sprijinirea producătorilor locali și promovarea valorilor culinare autentice, a muncii lor susținute și a pasiunii de a crește, de a produce și de a duce mai departe tradiția produselor românești. În timpul călătoriilor noastre am descoperit numeroși mici producători care merită toată recunoașterea și atenția consumatorilor. 

Via Profi este un instrument de explorare culinară, care te va însoți prin diferite regiuni ale României și care te va ajuta să descoperi oameni pasionați și dedicați, care îți vor oferi ocazia de a le trece pragul și a gusta din bunătățile lor. De la produse proaspete autentice, la delicii gastronomice, produsele pe care le vei descoperi aici îți vor permite să explorezi bogăția culturală a țării și să sprijini comunitățile locale. 

Fii parte dintr-un cadru sustenabil și autentic, cumpărând direct de la producători și contribuind la păstrarea tradițiilor românești alături de Via Profi! 


Dulceață de căpșune după rețeta tradițională. Cum se prepară?

1 mai 2024

În lumea gastronomiei, nimic nu aduce mai multă bucurie în inimile oamenilor decât dulceața de casă preparată după rețete tradiționale….

Citește mai mult

Mâncarea în proverbe și zicale populare 

22 aprilie 2024

Importanța mâncării în viața poporului român se vede în proverbe și expresii; mâncarea este folosită pentru a exprima valori ale comunității, iar…

Citește mai mult

Cum să prepari cașul de oaie acasă: rețeta pas cu pas

17 aprilie 2024

Într-o lume în care autenticitatea și tradițiile câștigă din nou teren, te vei bucura să descoperi cum să-ți pregătești la…

Citește mai mult
Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.