Blog Via Profi

Blog

Nouă, celor de la Profi, ne-a plăcut întotdeauna să aducem în centrul atenției clienților noștri sprijinirea producătorilor locali și promovarea valorilor culinare autentice, a muncii lor susținute și a pasiunii de a crește, de a produce și de a duce mai departe tradiția produselor românești. În timpul călătoriilor noastre am descoperit numeroși mici producători care merită toată recunoașterea și atenția consumatorilor. 

Via Profi este un instrument de explorare culinară, care te va însoți prin diferite regiuni ale României și care te va ajuta să descoperi oameni pasionați și dedicați, care îți vor oferi ocazia de a le trece pragul și a gusta din bunătățile lor. De la produse proaspete autentice, la delicii gastronomice, produsele pe care le vei descoperi aici îți vor permite să explorezi bogăția culturală a țării și să sprijini comunitățile locale. 

Fii parte dintr-un cadru sustenabil și autentic, cumpărând direct de la producători și contribuind la păstrarea tradițiilor românești alături de Via Profi! 


Rețeta pas cu pas pentru prepararea tobei de casă în stil tradițional

21 noiembrie 2023

Nu știm tu cum ești, dar pe noi începutul de toamnă ne transpune instant în perioada sărbătorilor. Și asta pentru…

Citește mai mult

5 regiuni din România unde produsele tradiționale sunt comori culinare

21 noiembrie 2023

Bucătăria românească este o comoară culinară nesfârșită, unde fiecare regiune își pune amprenta distinctă prin produse tradiționale autentice, a căror…

Citește mai mult

Bucătăria festivă: Delicii tradiționale care îmbogățesc masa de Crăciun

21 noiembrie 2023

Se apropie Crăciunul – momentul în care bucuria și magia sărbătorilor se împletesc cu aroma îmbietoare a bucatele tradiționale. La…

Citește mai mult
Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.