Despre Via Profi

„Noi, Profi, ne-am străduit mereu să susținem producătorii locali și să promovăm valorile culinare, munca grea și pasiunea specifică celor care aleg să crească, producă și dea mai departe tradiția produselor românești. În drumurile noastre am descoperit o serie de mici producători care, deși nu vor putea (și nici nu trebuie) să livreze constant în magazine, credem că merită toată recunoașterea și atenția clienților noștri.

Via Profi este un instrument de explorare culinară care te însoțește prin țară și te ajută să descoperi oameni pasionați și dedicați ce îți oferă ocazia să le treci pragul și să le guști bunătățile! Călătorind local, mâncând sănătos, trăind și spunând povestea acestor experiențe mai departe, contribuim cu toții în a duce mai departe tradițiile într-un mod sustenabil și cu grijă față de noi toți și față de natură.”

România este o țară cu o moștenire culturală bogată și diversă, iar prin intermediul Via Profi ne propunem să aducem această moștenire la îndemâna tuturor. Via Profi reprezintă un întreg univers dedicat promovării și susținerii producătorilor locali din România, aducând în prim-plan produsele lor autentice și tradițiile transmise cu grijă din generație în generație. Scopul nostru este de a conecta consumatorii cu o varietate de produse autentice românești, create de mici producători cu pasiune și devotament pentru tradițiile locale. 

Colaborăm cu producători din diferite regiuni ale țării, în așa fel încât să putem oferi o gamă variată de produse autentice, care reprezintă specificul și tradițiile fiecărei regiuni din țara noastră. Putem spune că Via Profi este un veritabil portal către descoperirea României autentice. De la produse de carmangerie și produse lactate, la produse conservate și produse apicole, micii producători sunt gata să te încânte cu produse selectate cu grijă, care au o poveste în spate și o legătură cu tradițiile și cultura românească. 

Unul dintre aspectele cheie ale Via Profi este sustenabilitatea. Susținem producătorii locali care adoptă practici prietenoase cu mediul și care respectă resursele naturale. Astfel, promovăm un stil de viață sustenabil, în armonie cu natura și comunitățile locale. Prin achiziționarea produselor de la producători locali, nu doar că vei savura gustul autentic al produselor artizanale românești, dar vei contribui și la menținerea tradițiilor vii și la dezvoltarea economică a comunităților locale. 

Via Profi facilitează și o conexiune directă între consumatori și producători, oferind oportunitatea de a interacționa, a pune întrebări și a descoperi mai multe despre procesul de producție sau despre tradițiile specifice fiecărui produs. Astfel, nu doar că vei cumpăra produse de calitate, ci vei avea și o experiență autentică și personală la fiecare achiziție.

Dacă îți dorești să experimentezi adevărata bucurie a produselor locale, Via Profi este platforma perfectă pentru a-ți satisface aceste dorințe. Într-un singur loc, ai acces la tradiții, gusturi și meșteșuguri care definesc țara noastră. Descoperă România autentică prin intermediul Via Profi și îmbrățișează bogăția culturală și gusturile autentice ale acestei țări minunate. Fiecare produs pe care îl cumperi de pe Via Profi este o modalitate de a sprijini producătorii locali și de a păstra vie tradiția românească pentru generațiile viitoare.


Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.