Buzău, Comuna Mărăcineni

Gheorghe Luminița

Datorită unei intoleranțe la gluten, a renunțat să mai mănânce pâine din comerț. Astfel, a încercat să găsească tot felul de soluții, în pandemie a făcut pâine albă la aparatul de pâine, iar de la începutul anului 2023 a aflat despre maia și despre proprietățile benefice pe care pâinea cu maia le oferă în urma consumului în alimentația zilnică. În procesul natural de fermentație sunt dezactivate proteinele de gluten. Pornind de la maiaua realizată în casă, până la coacerea pâinii, întregul proces poate să dureze și peste 24 de ore, unde doar frământarea durează 7 ore. Pe lângă pâinea clasică, îi place să experimenteze și să se joace cu diferite condimente și ingrediente.

Produse:

  • Pâine artizanală

Contact

Str. Shell, Nr. 15
Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.