Bistrița Năsăud, Comuna Sieut, Rustior

Lihăț Dănuț

După o experiență de 15 ani în bucătărie (România, Italia, Spania), Dany și-a deschis propria carmangerie cu preparate din carne de porc pe care le face după rețete tradiționale. Produsele sale nu conțin conservanți, iar rețetele sunt sănătoase și destul de simple: folosește sare, piper, usturoi, acesta fiind și secretul unor produse gustoase. Momentan, nu are propria fermă de animale și se aprovizionează cu carne de la abatorul din Baia Mare și uneori de la gospodăriile din apropiere, aceasta fiind o zonă renumită pentru creșterea animalelor pentru carne. Dany recomandă “cârnații la topor” – carnea este tăiată în bucăți mari, nu se macină– cu cartofi copți sau cârnații fierți în moare de varză.

Produse:

  • Cârnați,
  • salam,
  • tobă,
  • caltaboș,
  • slanină
Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.